• Bahan Kimia sing Apik
  • Preparasi Enzim
  • Ekstrak Tanduran
  • Diethyl azelate

Perusahaan Kita

H&Z Industry minangka pabrikan sing andal lan profesional kanggo produk nutrisi kimia lan dhasar.

rincian â – ¶

Produk Perusahaan

Utamane ngemot bahan kimia, ekstrak tanduran, persiapan enzim lan aditif panganan / pakan, nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

rincian â – ¶

Teknologi Perusahaan

Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing Industri Kimia lan perdagangan. Kita duwe ilmu kimia lan pengalaman jero kanggo nyedhiyakake layanan senyawa berkualitas tinggi.

rincian â – ¶

Layanan Perusahaan

Kita bakal menehi sampeyan loading profesional. Kita duwe siji tim ngawasi ngunggah bahan. Kita bakal mriksa kontainer, bungkus sadurunge dimuat. Lan bakal nggawe Laporan Loading lengkap kanggo pelanggan saben kiriman.

rincian â – ¶

H&Z Industry minangka pabrikan sing andal lan profesional kanggo bahan kimia sing apik lan produk nutrisi dhasar, utamane nuduhake bahan kimia, ekstrak tanduran, persiapan enzim lan aditif panganan / pakan. Iki nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Perusahaan didegake ing taun 1994 , lan 2008.2 Dept internasional wis disiyapake.